Velkommen til Stavanger tennisklubb!


I juleferien er det helge priser alle dager. Hallen er ubemannet hele julen. Husk å skru av lyset etter bruk.

Senserio legger ned

Senserio har valgt å legge ned driften av banebooking tjenesten som vi har brukt de siste årene. Vi er i gang med å sette opp nytt system og håper det er oppe å går fra ny året.
Vi år skifte kommer fort og vi rekker ikke ta overgangen fra senserio i januar. Dermed vil Senserio fungere som banebooking på samme måte som i år ut januar. De som er medlemmer i år vil forsette å få samme priser ut januar. Meldemskap vil også bli sendt ut på faktura. Om du ikke ønsker å være medlem vennligst gi beskjed til regnskap@stavangertk.no

Gullkort

Gullkort vil fungere likt ut januar inntil vi kommer i gang med det nye systemet. De som ønsker gullkort 2017 sender mail til cezar@stavangertk.no, så blir dette fakturert i februar. Noen retningslinjer og regler for gullkort vil bli endret i 2018 prisen vil forbli den samme. Januar vil det ikke bli gjort noen endringer men vi kommer til å informere alle som ønsker gullkort om endringene i god tid og dere vil få muligheten til å melde dere av ordningen og kun betale for januar måned.

God jul og godt nytt år!!